Український тиждень імунізації

2018-04-26

/Files/images/20180426_125024.jpg

Український тиждень імунізації

Всесвітній тиждень імунізації проводиться в останній тиждень квітня, щоб привернути увагу до колективних дій, необхідних для захисту кожної людини від вакцинокерованих хвороб. Тема цього року: «Наш спільний захист, #Вакцинадіє». Це заклик до людей на всіх рівнях— від спонсорів до широкого загалу — робити більше для розширення охоплення імунізацією, щоб забезпечити добробут кожного з нас.

З метою забезпечення здорового старту життя кожної людини, безпеки життєдіяльності населення, підвищення обізнаності громадськості, зміцнення системи імунізації, беручи до уваги ініціативу Європейського бюро ВООЗ та проведення Всесвітнього тижня імунізації в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів були проведені наступні заходи:

- Учні 1 -4 класів прийняли активну участь у конкурс малюнків « Ми щеплень не боїмося , вірусам – Ні» ;

- Вчитель української мови Винник І.Л. провела тематичні диктанти в 6-8 класах на тему «Як захистити себе від дифтерії?»

- Всі класоводи та класні керівники провели бесіди дотримуючись тематики #Вакцінадіє», а безпосередньо з використанням мультимедійних презентацій :

Ісаєва О.Д. на тему : « Щеплення та методи їх виконання»- 6 клас;

Федан Л.П. на тему : «Профілактичні щеплення»- 9 клас;

Москаленко Н.О. демонструвала відео Уляни Супрун « Варто знати, чому кір такий небезпечний»- 5 клас;

- Бібліотекар школи разом з медичними працівниками провели бесіду з учнями 5 класу « Вакцинація дитини», в бібліотеці було оформлено до ознайомлення інформаційний куточок ;

- Вихователь ГПД Єднєва М.М. провела виховну годину з використанням ігрової технології з вихованцями групи , працюючи на інтерактивній SMART дошці.

слайд-шоу

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi