День Безпечного Інтернету В ЗШ № 9

2021-02-10

/Files/images/novini_2021/12.jpg

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Реалізація проведення заходу почалось з 6 лютого. Вчителі школи приєднались до Всеукраїнську інтернет-конференцію «Безпечний інтернет для учнів та освітян», організований освітнім проектом « На урок» .

А учні 8-9 класів відповідно долучились до Програми Мережних Академій Cisco в Україні, приєдналися до онлайн-уроку на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні, з цікавістю прослухали лекції : «Кібер-атаки та інтернет-шахрайство» та «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей», а також пройшли онлайн-тестування, отримавши сертифікати.

Учні 2- 4 класів взяли участь в конкурсі малюнків на тему « Безпечний Інтернет» ( 4 клас в програмному забезпеченні ibisPaint X) та переглянули повчальні мультфільми. Для учнів 5-9 та 11 класів було влаштовано перегляд навчальних анімованих роликів створених в різних країнах світу на тему : «Ґаджетозалежність», які допомогли у невимушеній формі розповісти про переваги і недоліки сучасних технологій.

Крім цього учителі інформатики Котляр І.С. та Ліфанова Ю.В. зареєстрували учнів 5-9 класів у всеукраїнському конкурсі «День без мобільного телефона» , Головна мета конкурсу – поширити знання про історію мобільних телефонів і факти про вплив надмірного захоплення ґаджетами на здоров'я. Та у такий спосіб допомогти обмежити користування смартфоном до необхідного мінімуму! Ще з 2001 року люди по всьому світу відмовляються користуватися телефоном у межах щорічної акції «День без мобільного телефона». Кожен учасник отримає електронний сертифікат про участь. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.

Сподіваємося, отримані знання стануть у пригоді, а подорожі web-країною будуть приносити лише позитивні емоції!

/Files/images/novini_2021/13.jpg/Files/images/novini_2021/14.jpg/Files/images/novini_2021/15.jpg/Files/images/novini_2021/16.jpg/Files/images/novini_2021/17.jpg/Files/images/novini_2021/19.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi